Zians-Haas Rechtsanwälte

Handels- en Economisch Recht

Een ondernemer sluit van ’s morgens tot ’s avonds talrijke contracten, misschien zonder zich ervan bewust te zijn: hij laat leveren, verkoopt, verhuurt, brengt dienstverlening…

Zo lang er geen problemen met de contractanten opduiken, stelt hij zich geen verdere vragen. Maar hoe ziet het eruit wanneer de levering fout loopt? wanneer een contractant niet betaalt? wanneer het tot vertraging komt? Wie wordt er gerechtelijk vervolgd? Hoe kan een einde aan het contract worden gesteld? Voor welke rechtbank komt de zaak?

Ons doel is, u vakkundig bij de dagelijkse zaakvoering bij te staan. Daartoe hoort dan niet alleen het toetsen en opstellen van contracten maar ook een vlug en informatief antwoord op kleine, “alledaagse“ vragen. Daarvoor hoeft u geen “audiëntie“ met ons kantoor aan te vragen. Zulke vragen worden per e-mail, per fax of direct per telefoon beantwoord, zonder veel gedoe.

In dringende gevallen kan het vlug tot een afspraak komen. Zo hoeft u, wegens opduikende rechtsvragen en -onzekerheden, uw lopende zaken niet te onderbreken of onnodig in gevaar te brengen.

Tips:
- Wer schreibt, der bleibt!
- Zusatzarbeiten: ein Geschenk?
- AGBs – Dekoration des Briefbogens?

Publicaties:
- Bijdragen geschreven door advocaten van ons kantoor

News (Handels- en Economisch Recht):